Over ons

RummyRoyal Team
RummyRoyal is een bedrijf dat online Rummy spellen op basis van behendigheid aanbiedt. In tegenstelling tot gokken, waarbij de resulaten op kans zijn gebaseerd, zijn behendigheidsspellen volledig legaal in de VS en daarom zijn de Rummy spellen van RummyRoyal dat ook.

2012 RummyRoyal. All Rights Reserved. rummyroyal.com is a site of Redfinger Trading Limited.

RummyRoyal is er trots op zijn klanten geavanceerde spellen-software te kunnen aanbieden. Ons uitermate betrouwbare klanten- en financiële zorg ondersteuningsteam geeft onze klanten alle informatie en hulp die zij nodig hebben.

RummyRoyal
Rummy is een onovertroffen klassieker onder de kaartspellen en is een behendigheidsspel; nu beschikbaar online bij RummyRoyal! Doe mee aan de groeiende online Rummy Mania. Vergroot uw behendigheid en geniet van de magische spelomgeving van RummyRoyal wanneer u speelt op ons volledig gratis oefenplatform of op het platform waar voor echt geld wordt gespeeld.

RummyRoyal is de eerste en enige online Rummy community waar u echte online multiplayer Rummy-spellen van maximaal vier spelers tegelijkertijd kunt ervaren. Doe mee met duizenden spelers van over de hele wereld tijdens spannende en levendige multiplayerspellen en toernooien voor echt geld!

Probeer onze spellen uit
Onze geavanceerde Flash Rummy software omvat de meest geavanceerde en moderne technologie en geweldige graphics. Bekijk onze spellen.

De RummyRoyal software is altijd en overal gratis te downloaden.

McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams